+316 23 64 66 71   Trees@betweenbusiness.nl

projectmanagement

Wij managen de processen en projecten voor diverse opdrachtgevers.

Koninklijk

KONINKLIJK

Het is een fantastische ontdekkingsreis om met bedrijven te werken die bijna 100 jaar bestaan.

Wij zijn een autoriteit en specialist in Nederland als het gaat om het aanvraagtraject van het predicaat Koninklijk en van Hofleverancier.

Een aanvraag is zoveel meer: de historie van een bedrijf wordt een levend verhaal en dat geeft trots, verbinding en kracht.

In een aantal maanden verzamelen wij alle gewenste informatie. Dit is nodig om de aanvraag te laten beoordelen door de burgemeester van de Gemeente waar het bedrijf is gevestigd. De betreffende Provincie zal zijn ministeries opdracht geven om het bedrijf verder doortelichten.

Bij een positief besluit wordt de aanvraag onder de aandacht gebracht van Zijne Majesteit Koning Willem Alexander. Hij zal beslissen of het predicaat Koninklijk wordt toegekend.

Live verbinden

LIVE VERBINDEN

Elkaar in de ogen kijken, het schudden van de handen, ervaar live verbinding. In de eerste paar seconden van het contact voel je de verbinding. Ons brein werkt op basis van de 5 zintuigen: zien, horen, voelen, ruiken en proeven.

Wij geloven in de kracht van creatieve live concepten die volledig aansluiten bij het DNA van een bedrijf of organisatie. Dat doen we door de vraag te stellen, “wie ben jij?”. Het antwoord hierop is de basis voor de vertaling van een live concept.

Zo nemen wij je mee en zorgen voor een optimaal resultaat voor, tijdens en na je live event! Je geeft het letterlijk uit handen voor zover jij het als prettig ervaart.

Netwerken, evenementen, congressen, seminars, openingen, ga zo maar door. Communiceren met krachtige live events bereikt doelstellingen.

Wij zijn jouw PA.

Frisse blik

FRISSE BLIK

Weet je het nog? Ooit begon je een bedrijf of werd je CEO, manager vanuit je passie. Je hebt een duidelijk doel: daar gaan we naar toe, dit is wie ik ben, dit is wie wij zijn.

Je groeit, er wordt personeel aangenomen, werkzaamheden veranderen. Ben je nog steeds op koers?

Met een frisse blik komen wij graag een kijkje nemen binnen je bedrijf.

Onze bevindingen staven wij met jou en het DNA van je bedrijf. Vanuit hier maken we samen een actieplan. Onze expertise zetten we in om jullie verder te helpen.

Gun jezelf en je bedrijf een frisse blik.